Taalwandeling Bibliocenter in Weert

Wil je lekker bewegen terwijl je tegelijkertijd de Nederlandse taal oefent? Bibliocenter Weert organiseert tijdens De Week van Lezen en Schrijven een gezellige taalwandeling langs de Zuid-Willemsvaart. Je bent heerlijk in beweging, leert mensen en de gemeente beter kennen. Na afloop wordt er samen koffie of thee gedronken in de bibliotheek. Deelnemen is gratis.

De taalwandelingen vinden plaats op donderdag 8 september en vrijdag 9 september, van 09.30 tot 11.30 uur bij Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250.

Aanmelden

Wil je mee wandelen? Aanmelden is niet nodig! Wil je meer informatie of heb je vragen, bel dan naar Carien van Eijden van Bibliocenter, tel 06-20420823. Je kunt haar ook mailen [email protected]

De Week van Lezen en Schrijven

Tijdens De Week van Lezen en Schrijven, van 8 tot en met 14 september, vraagt Bibliocenter extra aandacht voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid in Nederland. Op www.bibliocenter.nl/taal staat een overzicht van alle taalactiviteiten van Bibliocenter.