Aanmelden voor Sport na School kan weer

Algemeen Sport Weert 1 reactie 2 min. leestijd
Foto via Punt Welzijn

In de week van 31 oktober start er weer Sport na school voor kinderen uit groep 1 t/m 8. Er worden verschillende naschoolse activiteiten georganiseerd, zowel vanuit Punt Welzijn zelf als vanuit de sportverenigingen samen met Punt Welzijn. Wil jouw kind lekker in beweging komen? Meld het dan snel aan.

Wat biedt Punt Welzijn?

Verspreid over de gemeente Weert vinden er in sporthallen en speelzalen naschoolse sportactiviteiten plaats. Deze zijn bedoeld voor kinderen uit groep 1 t/m 2 en groep 3 t/m 6. Bij de groepen 1 t/m 2 is het doel van Sport na school om de kinderen motorisch en sociaal emotioneel sterker te maken en te laten zien hoe leuk bewegen is.

Bij de groepen 3 t/m 6 is het doel om op een speelse en leerzame manier kennis te maken met 10 verschillende sporten en te laten zien hoe leuk deze sporten zijn. Natuurlijk is er ook ruimte voor vrije lessen.

Wat bieden de sportverenigingen?

Punt Welzijn organiseert ook in samenwerking met verenigingen een naschools aanbod. Het gaat om Hockey na school, Handbal na school, Basketbal na school, Zwemmen na school en Atletiek na school.

Alle kinderen uit groep 3 t/m 6 kunnen op een speelse en leerzame manier de basisvaardigheden van deze sporten leren. Kinderen uit groep 1 t/m 2 kunnen alleen deelnemen aan Hockey na school. Kinderen uit groep 7 t/m 8 kunnen alleen deelnemen aan Zwemmen na school.

Aanmelden

Wil jouw kind na schooltijd lekker in beweging komen? Meld het dan aan voor Sport na school via deze link: www.puntwelzijn.nl/sportnaschool. Er wordt vanaf dit schooljaar met blokken gewerkt, aanmelden kan nu voor blok 1.

Heeft jouw kind wat extra aandacht nodig om deel te kunnen nemen aan een naschools sport of cultuur aanbod, dan is er “Club extra”. Ga naar https://www.puntwelzijn.nl/activiteit/clubextra/ voor meer informatie!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie