Terugblik Hema IJzeren Man loop met jubilarissen

Zondag 2 oktober werden ze bij de Hema IJzeren Man loop getrakteerd op wat regen. Even een fikse bui bij de start. Echter de kleine 150 deelnemers die zich hadden ingeschreven lieten zich door deze kleine tegenslag niet uit het veld slaan.

De senioren gingen op 10.00 uur van start. Elke categorie ging met een tussentijd van 1 minuut van start. Na die eerste bui bleef het droog en konden de lopers weer genieten van een mooie loop langs het water van de IJzeren Man.

De jeugd was al om 9.30 uur van start gegaan en waren om 9.50 uur al binnen. Vooraf aan deze loop werd de 3-jarige Jaydon Sint Jago gehuldigd voor zijn tiende deelname. Een knappe prestatie op zo’n jonge leeftijd. Als beloning kreeg hij een medaille.

Ook bij de senioren waren diverse jubilarissen. Mathijs van Grunsven had ook voor de tiende keer meegedaan. Ine Kuppens en Carla Beerten waren voor de 50ste keer van de partij. Jorine Berndsen had haar 100ste deelname. Ook deze lopers kregen een aandenken en werden even door de andere deelnemers in het zonnetje gezet.

De volgende loop is op zondag 6 november 2022. Inschrijven kan vanaf 8 oktober via www.inschrijven.nl. Voorinschrijven kost € 2,50. Na-inschrijven € 4,00 (Jeugd t/m 15 jaar mag gratis deelnemen).