Eerste exemplaar Stadsmagazine Weert 2022 uitgereikt

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Vandaag is het eerste Stadsmagazine Weert 2022 overhandigd aan Frank Rademakers, directeur-bestuurder van RICK. Centraal staan de thema’s cultuur, horeca, winkelen, sport en recreatie in Weert. Culturele instellingen zoals RICK, Munttheater, de Bosuil en Museum W presenteren zich graag in het Stadsmagazine. Daarnaast bevat deze uitgave ook informatie over onder andere het Limburgs Voortgezet Onderwijs en het Sportakkoord Weert.

Aantrekkelijk aanbod

De historische binnenstad van Weert vormt een aantrekkelijk en gastvrij gebied met een breed aanbod aan winkels en horeca. De prachtige groene regio bevat bovendien kilometerslange (molen)routes voor wandelaars, fietsers en andere sporters. Het Stadsmagazine Weert geeft een mooi handzaam overzicht van wat Weert op dit vlak allemaal biedt. 

Gratis exemplaar Stadsmagazine Weert 2022

Het Stadsmagazine wordt uitgedeeld aan deelnemende partijen en de komende dagen rondgebracht in de binnenstad en bij de horecazaken in Weert. Exemplaren zijn tevens gratis mee te nemen bij het Stadhuis Weert en Museum W in Weert.

Winbox Weert

Op veler verzoek heeft ook de Winbox Weert-actie uit 2021 een vervolg gekregen en hebben wederom talloze Weerter ondernemers een bijdrage geleverd. Een prachtige samenwerking en geweldige stadspromotie voor Weert!

Meer informatie: www.weertmediagroep.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie