Eten met Franciscus wederom grandioos succes

Na de succesvolle eerste editie werd woensdag de tweede editie van ‘Eten met Franciscus’ in het Franciscus Huis georganiseerd. Het werd wederom een grandioos succes waarbij tientallen mensen hebben genoten.

Het evenement stond in het teken van een gezellig samenzijn onder het genot van een maaltijd, muziek én gezelligheid. Het plezier was dan ook van de gezichten af te lezen. Zowel bij de gasten als bij de mensen die het organiseerden.

Uniek was de samenwerking met de afdeling Praktijkonderwijs van de middelbare school Het Kwadrant. De leerlingen verzorgden de maaltijd en namen samen met de vele vrijwilligers ook de bediening voor hun rekening.

De muzikale omlijsting was in handen van het bekende Weerter Duo Mark & Wilhelmien. Ter afsluiting was er een tombola met verrassend mooie cadeautjes. Eten met Franciscus is een initiatief van het Franciscus Huis Weert i.s.m. Stichting Tijdig en Harmonie St.Joseph Weert-Zuid.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel