Vierde editie Eten met Franciscus: samen aan tafel voor verbinding

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Update – Op 2 oktober 2024 wordt vanuit het Franciscus Huis Weert de vierde editie van ‘Eten met Franciscus’ georganiseerd. Dit bijzondere evenement, dat plaatsvindt tijdens de Week tegen Eenzaamheid, biedt een unieke gelegenheid om samen te komen, te genieten van een heerlijke maaltijd en te luisteren naar prachtige muziek. Van 11.00 uur tot 14.00 uur zal het Franciscus Huis gevuld zijn met gezelligheid en saamhorigheid.

Troubadour

Eten met Franciscus staat bekend om zijn motto: een tafel voor iedereen. Dit jaar ligt de focus nog meer op verbinding en samenzijn. Ze weten dat velen behoefte hebben aan contact en een luisterend oor. Dit jaar zal Troubadour Rop akoestisch optreden, waardoor er voldoende gelegenheid is voor gesprek en samenzijn. Hij zal langs de tafels lopen en elke tafel een intiem mini concertje geven, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Leerlingen Kwadrant

De leerlingen van Het Kwadrant verzorgen, net als voorgaande jaren, de maaltijd. Ze maken heerlijke broodjes en soep en nemen samen met de vele vrijwilligers de bediening op zich. Deze samenwerking tussen verschillende generaties versterkt de gemeenschapszin en creëert nieuwe verbindingen.

Steun

Dankzij een gemeentelijke subsidie en de steun van lokale ondernemers kan dit evenement georganiseerd worden. Hun bijdragen, zowel financieel als in producten, tonen de betrokkenheid van de lokale gemeenschap.

Kaarten bestellen

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Weert, Markt 11-13, of te bestellen via [email protected]. Vermeld jouw naam en het aantal kaarten dat je wenst in jouw e-mail en je ontvangt een bevestiging van de organisatie. De kaarten kosten 5 euro per stuk.

Over Eten met Franciscus

Eten met Franciscus is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Het heeft als doel mensen samen te brengen, eenzaamheid te verminderen en nieuwe verbindingen te creëren. Bezoekers kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, muzikale optredens en een gezellige sfeer in het Franciscus Huis Weert.

Update: de kaarten kosten 5 euro per stuk.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie