Gezamenlijk concert Nederweerter verenigingen

Algemeen Nederweert Reageer 2 min. leestijd

Leveroy – Op vrijdag 4 november zal Harmonie St. Joseph Nederweert samen met Melodie der Peel uit Ospel én Fanfare Concordia uit Leveroy een concert verzorgen in zaal Pestoeërskoel in Leveroy.

Terug van weggeweest

Het is al een tijdje geleden dat de zusterverenigingen samen optraden. Het laatste wapenfeit dateert van 12 juli 2019 toen de verenigingen (samen met Harmonie Pro Musici uit Eind) speelden bij het afscheid van toenmalig burgemeester Evers. Dat was buiten bij het gemeentehuis. Nu zullen de verenigingen binnen concerteren en een gevarieerd programma ten gehore brengen.

De avond kent echter nog meer markeringspunten. Harmonie St. Joseph en Melodie der Peel staan namelijk onder leiding van dirigent Fer Koolen, die in het verleden ook dirigent is geweest van de fanfare uit Leveroy. Fanfare Concordia uit Leveroy staat sinds april 2022 onder leiding van dirigent Bart Partouns en hij was in het verleden ook dirigent bij Harmonie der Peel uit Ospel. Het is dus een mooie gelegenheid voor de Hafa-liefhebber, omdat er zowel een harmonie als een fanfare te horen is.

Praktische informatie

Iedereen is van harte uitgenodigd om het concert bij te wonen op vrijdag 4 november in zaal Pestoeërskoel, Sillenhoek 4 te Leveroy om 20.00 uur. En de entree is gratis!  

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie