Gratis Congres Duurzaamheid voor ondernemers

Foto ter illustratie - Bijeenkomst in de Paterskerk

Parkmanagement Weert organiseert voor het eerst een Congres Duurzaamheid voor ondernemers in Weert. Op vrijdag 4 november zijn leden en niet-leden van harte welkom kennis te maken met het veelzijdige (lokale) aanbod op gebied van duurzaamheid. Entree is gratis.

Het congres vindt plaats in de Paterskerk op vrijdag 4 november van 12.00 tot 18.00 uur. Tijdens het evenement staat herkenning, erkenning en actiematigheid omtrent duurzaamheid centraal en wordt Weerter ondernemers actuele informatie, kennis, praktisch advies en haalbare mogelijkheden geboden. De ondertitel luidt dan ook ‘Deal met duurzaamheid’.

Op het centraal ingerichte plein vergaren ondernemers kennis over de mogelijkheden te verduurzamen. Vanuit infostands verstrekken lokale specialisten informatie. De opzet is informeel, waarbij deelnemers onder het genot van een drankje en versnapering kunnen oriënteren.

Op twee daarvoor ingerichte presentatielocaties worden afwisselend presentaties gehouden over nut en noodzaak van verduurzaming. Een overzicht daarvan is te vinden op de website.

Gratis entree

Het evenement is toegankelijk voor ondernemers uit het verzorgingsgebied van de gemeente Weert. Zowel voor leden als niet-leden van Parkmanagement Weert is entree gratis. Aanmelding is wenselijk (maar niet verplicht) via www.parkmanagement-weert.nl/congres. Hierbij kan ook interesse in het bijwonen van de presentaties worden aangegeven. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Ondernemers op gebied van duurzaamheid die wensen deel te nemen als exposant kunnen contact opnemen met Parkmanagement via [email protected].

Duurzaamheid als pijler

Parkmanagement Weert is de actieve schakel tussen het bedrijfsleven, de Gemeente Weert, de overheid en de ondernemers onderling. De organisatie faciliteert, ontzorgt, adviseert, informeert en voert praktische zaken uit voor ondernemers.

Ondernemers, bedrijventerreinen en -verenigingen werken samen met Parkmanagement Weert aan een optimaal ondernemersklimaat en hoogwaardige bedrijventerreinen. Dit doen zij specifiek aan de hand van een vijftal pijlers, waarvan duurzaamheid er een is.

Het Congres Duurzaamheid wordt mede mogelijk gemaakt door partners Gemeente Weert, EKB Nederland en Weert Marketing.