Het is hem gelukt! Peter van den Bosch is hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht 2023

Het is hem gelukt! Peter van den Bosch uit Weert is hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht 2023. Na een zenuwslopende finale kwam hij woensdagochtend 19 oktober als winnaar uit de bus.

Dat betekent dat Peter het komende vastelaovesseizoen regelmatig te zien zal zijn op L1 TV, op de website van L1, bij L11AlaafRadio, op de Facebookpagina van L11 Alaaf en bij andere uitingen. Hiervoor worden nog mooie, professionele foto’s en video’s gemaakt. Op 11 november volgt op L1 TV de officiële presentatie.

Rogstaeker uit Wieërt

Uniek aan Peters overwinning is dat hij het eerste mannelijke L11 Alaaf Vastelaovesgezicht is. De wedstrijd wordt al sinds 2016 gehouden en werd tot nu toe elk jaar door een vrouw gewonnen. Dit jaar is dus voor het eerst een man het L11 Alaaf Vastelaovesgezicht, en dan ook nog eens ‘nne echte Rogstaeker uut Wieërt!