Grote rommelmarkt Leveroy op zondag 6 november

Algemeen Nederweert Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Leveroy – Eindelijk is het zover: met veel trots organiseren Jong Nederland Leveroy en Fanfare Concordia Leveroy alweer voor de 16e keer een grote rommelmarkt in gemeenschapshuis Pestoeërskoel én zaal Wetemans. De rommelmarkt is inmiddels een begrip in Midden-Limburg, en er wordt dit jaar groot uitgepakt!

Twee locaties op loopafstand

Alle elektra en huisraad zijn dit jaar terug te vinden in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. Voor kleine meubels, kleding, boeken, tassen en speelgoed kun je terecht in zaal Wetemans. De deuren van beide locaties – die overigens op loopafstand zijn – worden geopend om 13:00 uur en sluiten om 16:00 uur.

Veiling

Om 13.30 uur wordt er in Pestoeërskoel een spectaculaire veiling gehouden met alle pronkstukken van de rommelmarkt. Enkele Leveroyse veilingmeesters verkopen deze waardevolle spullen aan de hoogste bieder. Tijdens de rommelmarkt kun je ook genieten van een kopje koffie en een overheerlijk versgebakken Leveroyse wafel.

Praktische informatie

Kom dus genieten van een ouderwets gezellig middagje rommelmarkt in Leveroy en steun daarmee Jong Nederland en Fanfare Concordia Leveroy!

  • Datum: zondag 6 november
  • Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: gemeenschapshuis Pestoeërskoel en zaal Wetemans
  • Entree: € 2,- (kinderen t/m 12 jaar gratis)
  • Meer informatie: www.fanfareconcordialeveroy.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie