Mannen BAL Weert niet opgewassen tegen driepuntersregen van Zwolle

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto: Jos van Moorsel

Afgelopen weekend kregen de mannen van BAL Landstede Zwolle op bezoek in Weert. In een goed gevulde en gezellige sporthal Boshoven begon BAL erg sterk aan de wedstrijd: na 4 minuten spelen stond het team aan de leiding met 17-2. Zwolle kwam daarna echter beter in de wedstrijd en het eerste kwart werd afgesloten met de stand: 28-23.

Driepuntersregen

Halverwege kwart twee komt Zwolle voor het eerst op voorsprong, maar het verschil blijft klein. De teams gaan rusten bij de stand 46-51.

Tot halverwege het laatste kwart is het verschil rond de tien punten in het voordeel van Zwolle en blijft het een aantrekkelijke wedstrijd. In de laatste minuten regent het driepunters bij Zwolle en loopt het verschil snel op. Na 40 minuten spelen staat er een stand van 85-109 op het scorebord.

Volgende thuiswedstrijd

De volgende thuiswedstrijd spelen de heren van BAL op zondag 6 november om 18:00 uur. De tegenstander is dan Feyenoord Basketbal uit Rotterdam.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie