Hulp bij vragen over de digitale overheid

hulp bij vragen over digitale overheid bibliocenter weert

Er zijn tegenwoordig steeds meer dingen van de overheid die je zelf online moet regelen, zoals het aanvragen van een AOW-uitkering, je belastingaangifte, het verlengen van een rijbewijs of het aanvragen van zorgtoeslag. Heb je hier vragen over? Dan ben je niet de enige. Maar liefst 4 miljoen mensen vinden dit lastig. Het is fijn als iemand je hiermee op weg helpt. 

Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO-punt) in de bibliotheek staat voor je klaar bij vragen over de digitale overheid. De bibliotheek helpt je op weg of wijst je, als dat nodig is, de weg naar een organisatie die je verder kan helpen. De hulp die je van de bibliotheek krijgt is gratis. Ook als je geen lid bent.

Kijk op de website van Bibliocenter, www.bibliocenter.nl/ido, waar en wanneer je terecht kunt met vragen over de digitale overheid. Medewerkers van Bibliocenter staan klaar en helpen je graag.