NewYorker in binnenstad pakt wat vierkante meters erbij

Niet alleen in het pand van Wi-j ésj aan de Nieuwe Markt wordt flink geklust, ook de NewYorker dat aan hetzelfde plein ligt wordt op dit moment flink onderhanden genomen.

De Duitse internationale kleding- en accessoireswinkel heeft ervoor gekozen om in Weert uit te breiden. Naast de bestaande winkel hebben ze het leegstaande deel tussen de voormalige ING-bank en de modewinkel erbij gepakt. Het betreft het kantorendeel dat al voor het vertrek van de ING leeg stond.

De winkel krijgt een ware facelift. Er wordt geen half werk geleverd want er wordt bijna een maand tijd voor uit getrokken. Het pand is van binnen gestript, het wandje tussen het voormalige kantorendeel en de winkel is verwijderd en inmiddels is men bezig met het leggen van een nieuwe vloer.

De winkel ging op 30 september j.l. dicht en de heropening staat gepland voor 27 oktober aanstaande.