Olympische Spelen Humankind in beeld

Zo’n 320 kinderen van verschillende Humankind BSO’s deden woensdag op sportpark St. Theunis in Weert mee aan de Olympische Spelen. Tijdens deze sportdag stonden onder andere voetbal, handbal, boogschieten en turnen op het programma. Ook leerden de kinderen trucjes met borden en een diabolo. Een groot springkussen zorgden voor veel pret bij de kinderen maar ook bij de begeleiders.

Wethouder Martijn van den Heuvel was aanwezig bij de opening van de Olympische Spelen. Twee kinderen mochten voorafgaand aan de Spelen het Olympische vuur ontsteken. Natuurlijk mocht er, net als bij de echte Olympische Spelen, een vlaggenparade niet ontbreken. Alle BSO’s hadden hun eigen vlag gemaakt.

Mede dankzij het zomerse weer, de medewerking van verschillende sportverenigingen en Punt Welzijn waren de Olympische Spelen van Humankind een daverend sportief succes.

Bekijk de video: https://youtu.be/GQ-0I7qizNI