Vervanging verkeersregelinstallaties kruispunten Kazernelaan en Roermondseweg

Algemeen Weert 2 reacties 2 min. leestijd

Net zoals vorig weekend wordt er ook dit weekend weer gewerkt aan de verkeersregelinstallaties op het kruispunt Kazernelaan – Ringbaan West. Daarnaast vinden er ook werkzaamheden plaats op het kruispunt Roermondseweg – Ringbaan Oost.

Vervanging verkeersregelinstallaties

Op beide kruispunten worden de verkeersregelinstallaties vervangen. Dit gebeurt tijdens drie opeenvolgende weekenden, zodat de doorstroom doordeweeks zo optimaal mogelijk blijft.

Afgelopen weekend werd er al gewerkt op de kruising tussen de Ringbaan West en Kazernelaan. Die werkzaamheden worden dit weekend voortgezet, van vrijdag 28 oktober om 18.00 uur tot maandag 31 oktober om 07.00 uur.

Daarnaast wordt er dit weekend gestart met de vervanging van de verkeersregelinstallaties op de kruising tussen de Ringbaan Oost en Roermondseweg. Ook deze werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 28 oktober om 18.00 uur tot maandag 31 oktober om 07.00 uur. Volgend weekend, van vrijdag 4 november om 18.00 uur tot maandag 7 november om 07.00 uur worden de werkzaamheden afgerond.

Verkeershinder

Tijdens deze werkzaamheden is er per weekend één dag een aftakking van de Ringbaan afgesloten. Deze wordt in de nacht van zaterdag op zondag omgezet. Op maandagochtend zijn de gehele kruispunten weer open. Er worden omleidingsborden geplaatst om het verkeer om te leiden. Omwonenden worden door de aannemer (BAM) geïnformeerd.

Meer informatie over deze en andere werkzaamheden die voor dit najaar gepland staan in de gemeente: https://www.weert.nl/wegwerkzaamheden-gemeente-weert-in-het-najaar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties