Reünie Tsjèh bij opening vastelaovendj-seizoen de Bokkeriejers

Plaats een reactie

Tungelroy – Bij de opening van het 5×11 jubileumseizoen van de Bokkeriejers uit Tungelroy zal Tsjèh na jaren van afwezigheid weer eens flink feest komen maken in het ‘Bokkeriek’. Of zoals ze het zelf zeggen: ‘de reunie van ut jaor!’

Nadat de mannen van Tsjèh in 2011 gestopt zijn hebben ze nog twee keer een optreden gehad bij V.V. de Kauvers, maar is het daarbuiten volledig stil geweest. Toen ze benaderd werden om het hele Bokkeriek op stelten te zetten bij de opening van het vasteloavunjseizoen konden ze natuurlijk geen ‘nee’ zeggen. In bijna dezelfde samenstelling komen ze weer bij elkaar!

Eric Kollee, bokkeriejer in hart en nieren, is één van de bandleden van Tsjèh en hoopt hiermee iedereen in Tungelroy warm te maken om er samen een onvergetelijk feest van te maken. Natuurlijk hopen ze ook veel fans uit hun hoogtijdagen weer te mogen begroeten.

Er is gratis entree voor dit grootse spektakel, waarbij ook Erwin Vaan ’t Merretkoer, Men in Pek en nog veel meer artiesten komen optreden. Het Barbaraplein in Tungelroy is vanaf 11.11 uur geopend voor feestgangers, waarbij er meteen gratis ‘spek mit eijer’ verkrijgbaar is om een goede bodem te leggen voor wat een geweldige dag belooft te worden!

Meer informatie: www.tsjeh.nl

Om alvast in de sfeer te komen: https://youtu.be/gh4MxkxE2jI

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie