Ondernemers St. Jobplein organiseren griezelige Halloweenmarkt

Plaats een reactie

De ondernemers van Dierenspeciaalzaak Smolenaers, Vivant Leuken, Living63, DA Leuken en Albert Heijn Heerschap organiseren samen een griezelige Halloweenmarkt op zaterdag 29 oktober van 11:00 tot 17:00 uur.

Markt voor jong & oud

Tijdens de Halloweenmarkt is er van alles te beleven voor zowel jong als oud. Zo kunnen de jongste bezoekers zich laten schminken, zich uitleven op het springkussen en genieten van echte Halloween-ranja.

Op de markt zullen diverse kraampjes aanwezig zijn van de ondernemers van het St. Jobplein, maar ook enkele ondernemers van buiten het St. Jobplein zullen zich presenteren met de leukste artikelen, accessoires of lekkernijen.

Raad het gewicht van de pompoen

Raad jij het juiste gewicht van een pompoen zo groot als een skippybal? Dan win jij een geweldige prijs! Wat die prijs is, blijft nog een griezelige verrassing.

Prijzenrad

Na je aankoop van tenminste € 5,- in een van de deelnemende winkels mag je op vertoon van je kassabon aan het prijzenrad draaien. Daarmee maak je kans op de leukste prijzen! Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 29 oktober
  • Tijd: van 11.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: St. Jobplein in Weert
  • Toegang: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie