Sfeerimpressie Music meets Franciscus: the final edition

Het Franciscus Huis Weert was vrijdag omgebouwd tot een prachtige feestzaal. In een sfeervolle ambiance genoten de gasten van een overheerlijk vijfgangendiner, gecombineerd met een wervelende muziekshow.

Het was meer dan een muziekshow. Er vonden ook tal van gastoptredens plaats waaronder door illusionist Nigel Otermans, Zangduo Mark en Wilhelmien en pipers met doedelzakken.

Ruim 150 muzikanten traden op in het Franciscus Huis. Het groot harmonieorkest van Harmonie Sint Joseph Weert-Zuid werkte samen met het Tungelroys Orkest. De Weerter koren Manoeuvre en de Streetsingers en vele solisten passeerden de revue.

Bekijk een sfeerimpressie van de laatste editie van Music meets Franciscus.

Kleine sfeerimpressie via Youtube: https://youtu.be/DfDXPAbxNbQ


Een fotobijdrage van o.a. Theo Van de Winkel