Verlaten auto in buitengebied Hunsel volledig uitgebrand

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 2 min. leestijd

Hunsel – De brandweer en politie werden zaterdag rond 22.00 uur gealarmeerd vanwege een autobrand op de Varenstraat in Hunsel.

Op de weg, die door de akkers in het buitengebied loopt, stond een auto volledig in lichterlaaie. Bij aankomst van de brandweer was er geen redden meer aan. Het vreemde was dat de auto was achtergelaten. Er was geen bestuurder in velden of wegen meer te bekennen.

Wegrennen

Even later werd duidelijk dat getuigen iemand weg hadden zien rennen. De politie startte een zoektocht, maar tot op heden is niet bekend of er nog iemand is aangetroffen.

Oorzaak lastig te achterhalen

De brandweer doofde de autobrand waarna een berger werd opgeroepen om het wrak af te slepen. De auto brandde volledig uit. Het is lastig om nog te herleiden of de auto bewust in brand in gestoken of er sprake is van een technisch mankement.

De politie probeert in contact te treden met de kentekenhouder en hoopt zo meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van dit incident.

Getuigen

Heb jij iets verdachts gezien en de politie (nog) niet gesproken? Heb je meer informatie over deze verdachte situatie? Neem dan contact op met de politie Weert – Nederweert – Leudal via telefoonnummer 0900-8844.

Bekijk een video: https://youtu.be/S0xN5eXP5pU

­čöö Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

­čô░ Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie