TV-kok Jeremy Vermolen komt barbecueën op Moesel

Algemeen Spotlight Weert Reageer 2 min. leestijd

Als je jouw smaakpapillen wil verwennen moet je zaterdag 5 november 2022 op het Oranjeplein zijn. Dan staat TV-kok Jeremy Vermolen op de stoep voor Wijnhuis Weert.

Als je die dag over de promenade van winkelcentrum Moesel loopt zal de geur van de barbecue je tegemoetkomen. Wees vrij om even te stoppen en te genieten van de proeverij. Jeremy heeft zijn eigen bieren en zal je samen met Wijnhuis Weert laten ervaren hoe smakelijk de combinatie is met bijvoorbeeld een BBQ-gerecht.

Koop je deze dag Wild Mill bieren bij Wijnhuis Weert dan maak je ook nog eens kans op een tafelmodel-BBQ van Weber.

Dus kom kijken, ruiken, luisteren en proeven op zaterdag 5 november bij Wijnhuis Weert. Er geldt een vrije inloop vanaf 11.00 uur voor de Wild Mill Proeverij op Moesel. Dat kost niks, tenzij je natuurlijk een lekker biertje of wijntje koopt bij het Bier- / Wijnhuis. Je moet immers ook het leven vieren.

Over Jeremy Vermolen

Jeremy Vermolen ken je wellicht van o.a. het tv-programma ‘De grote Tuinverbouwing’. Daar zie je hem wekelijks de barbecue aansteken. Jeremy is een gepassioneerde chef, die altijd op zoek is naar de perfecte smaak en de beste ingrediënten. Voor bij de barbecue heeft hij het merk Wild Mill speciaal bier op de markt gebracht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie