Unieke uitroeping groeëte Preens V.V. de Brökwagters

Plaats een reactie

Om het seizoen 2022-2023 optimaal te vieren heeft V.V. de Brökwagters besloten hun prins al op 12 november uit te roepen. De uitroeping in november is uniek op Boshoven.

Vastelaovendjseizoen geopend

Afgelopen seizoen stond hun hoogheid in de startblokken, om vervolgens op het laatste moment te horen dat hij wegens de coronamaatregelen toch nog een jaar moest wachten. Des te meer reden om het vastelaovendjseizoen dit jaar direct op 12 november te openen met het uitroepen van de groeëte Preens.

Tijdens deze feestelijke gelegenheid staat er nog meer op het programma. Jeugdpreens Luc I, zijn getrouwe Adjudanten en de Jeugdraad van 11 zullen voor de laatste maal in tenue het podium betreden voor de abdicatie. Maar eerst assisteert Jeugdpreens Luc I bij de installatie van de nieuwe hoogheid. Daarnaast worden er drie nieuwe Raad van 11 leden geïnstalleerd, neemt er een lid van de jeugdbegeleiding afscheid én wordt de Brökwagter van het jaar bekend gemaakt. Het wordt dus een groot feest op Bosseve met de nieuwe Preens en zijn gevolg voorop!

Lang bewaard

De speculaties op Bosseve gaan inmiddels volop rond: wie gaat het worden? Je buurman, een familielid, een kennis of je sportmaatje? Wie heeft het geheim zo lang bij zich gedragen?

Praktische informatie

  • Datum: 12 november
  • Aanvang: 19.00 uur zaal open, 20.00 uur aanvang programma
  • Locatie: Zaal Don Bosco

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie