Wielrenner gewond na aanrijding bij rotonde Onzelievevrouwestraat

De hulpdiensten zijn vrijdag rond 15.50 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Onzelievevrouwestraat in Weert.

Ter plaatse had een aanrijding plaatsgevonden tussen een wielrenner en personenauto. De wielrenner was ten val gekomen en hierbij gewond geraakt. Een ambulance heeft het gewonde slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken. Vermoedelijk had hij de wielrenner niet gezien omdat deze in de ‘dode hoek’ van de spiegel zat. De fietser botste links achter tegen de auto. De auto liep hierdoor lichte schade op.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. Een deel van de Onzelievevrouwestraat was tijdelijk afgesloten voor het verkeer, maar is inmiddels weer geopend.