Win kaarten voor show Jean Lucas in Paterskerk

Fotograaf: Fotograaf: Yara Verstappen

Winactie – Jan Bunel (26) komt onder zijn artiestennaam ‘Jean Lucas’ terug voor een nieuwe show in de Paterskerk. Na het daverende succes van vorig jaar, is het op 21 oktober 2022 tijd om de verwachtingen opnieuw te overtreffen in een nieuwe show op deze prachtige locatie.

De nieuwe show zal een muzikale combinatie zijn van de hoogtepunten van “The Beauty Seems Close, But Is So Far Away’’, die het afgelopen jaar meer dan drie miljoen keer beluisterd zijn, en nieuw geschreven stukken. Na de lovende woorden van de eigenaren van de Paterskerk over dat ze “de kerk nog nooit zo mooi belicht” hebben gezien bij zijn vorige show, gaat Jean Lucas de uitdaging aan om zichzelf te overtreffen. De show zal nog grootser worden aangepakt, en dit belooft samen met de nieuw geschreven stukken een mooie avond te worden.

Aankomende zomer is Jean Lucas terug de studio in gedoken om deze nieuwe stukken op te nemen. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle eerste release. Afgelopen 9 september is ‘In Your Arms, I Feel Safe’ uitgekomen, de eerste van vele singles die zullen volgen de komende maanden. “Na het album ben ik gewoon verder gaan schrijven. Echt nieuwe nummers die niet op het album hadden kunnen staan. Het is echt een nieuw hoofdstuk”, aldus Bunel. Een nieuw hoofdstuk wat gepaard gaat met een gloednieuwe show. 

Meer informatie kun je vinden via: www.jeanlucasmusic.com. Wil je zeker zijn van een plekje in de Paterskerk? Bestel dan je tickets via: https://eventix.shop/kew2fsxj.

Prijsvraag

In samenwerking met ‘Jean Lucas’ mag WdG 2 x 2 gratis toegangskaarten verloten voor zijn show op 21 oktober in de Paterskerk te Weert. Beantwoord de onderstaande vraag en onder de juiste inzendingen worden de toegangskaarten verloot.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars hebben een bericht ontvangen.

De winnaars zijn: M.Maes en R.Korten


Actievoorwaarden: Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m zondag 16 oktober 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Jan Bunel. De prijswinnaars krijgen de prijs uitgereikt op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.