Weerter pianist geeft release show in Paterskerk

Op 5 november 2021 zal Jan Bunel (25) zijn eerste live performance geven onder zijn artiestennaam ‘Jean Lucas’. Deze avond staat in het teken van zijn debuutalbum, ‘The Beauty Seems Close, But Is So Far Away’, en zal gedurende deze avond voor de eerste keer aan het publiek ten gehore worden gebracht in de Paterskerk te Weert.

Gedurende zijn releaseshow zal deze prachtige locatie door een combinatie van zijn melancholische en melodieuze pianoklanken en passende lichtshow omgetoverd worden tot een nóg magischere plek.

Ondanks de corona-situatie, waarbij artiesten geconfronteerd werden met een stroom van tegenslagen, heeft Jan deze tijd gebruikt om zijn eigen inspiratie in de praktijk te brengen. Sinds een aantal jaar is hij bezig met het schrijven van neoklassieke pianostukken, waarbij afgelopen jaar alle puzzelstukjes op de juiste plaats zijn gevallen en dit heeft geresulteerd in zijn eerste album.

Eind 2020 is hij een mooie samenwerking gestart met de gerenommeerde producer Gijs van Klooster (bekend van zijn werk met onder andere Joep Beving) die hem gedurende het proces heeft ondersteund om zijn werk naar een hoog niveau te tillen. Gedurende dit proces heeft hij als kers op de taart ook nog een platencontract getekend bij Warner, een hele prestatie.

Zijn eerste vijf singles zijn over een periode van vijf maanden al bijna een miljoen keer gestreamd en op 5 november is het tijd om zijn gehele werk uit te brengen, het album: ‘The Beauty Seems Close, But Is So Far Away’.

Tickets zijn verkrijgbaar via
https://eventix.shop/yx5xttb2