Bestelbus rechtdoor over rotonde in Nederweert

112 Algemeen Nederweert Regio 4 reacties 1 min. leestijd

Nederweert – In de nacht van zaterdag op zondag heeft rond 4.25 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Venloseweg (N275) in Nederweert.

Ter hoogte van de brandweerkazerne in Nederweert was een bestelbus rechtdoor gegaan en over de rotonde gereden. De eigenaar van de bestelbus werd ter plaatse behandeld in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Door de aanrijding ontstond er aanzienlijke schade aan het wegmeubilair. Een wegbeheerder van de provincie Limburg kwam ter plaatse om de schade te inventariseren en de brokstukken op te ruimen. Een berger heeft de beschadigde bestelbus afgesleept en hielp de wegbeheerder een handje mee.

De politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval en vroeg zich af waarom de kentekenplaten van de bestelbus waren verwijderd. Er werden geen strafbare feiten geconstateerd. Nadat de gegevens waren uitgewisseld kon de man zijn weg te voet vervolgen.

Bekijk een video: https://youtu.be/rNSM9tTN77g

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties