Sportpenning Cranendonck voor Saskia Siebers en John Castelijns

Cranendonck – Zaterdagavond werd in Maarheeze de gemeentelijke sportpenning van de gemeente Cranendonck uitgereikt door wethouder Marcel Lemmen.

Saskia Siebers en haar partner (tevens groom) John Castelijns van rij- en menvereniging De Maresca Ruiters uit Maarheeze zijn onlangs voor de tweede keer wereldkampioen enkelspan paard geworden in het Franse Haras du Pin.

Tevens werden zij met het landenteam tweede namens Nederland. Deze sport omvat drie onderdelen: een dressuurproef, een marathon en een vaardigheidsproef. Een verslag van de wedstrijd is te lezen op www.hoefnet.nl.

Saskia schrijft met deze geweldige prestatie geschiedenis. Twee jaar geleden wist zij namelijk ook al wereldkampioen te worden en het is nooit eerder voorgekomen dat een enkelspanrijder tweemaal op rij wereldkampioen wist te worden.

Saskia en John werden komende zaterdag in het zonnetje gezet, onder meer door het ontvangen van de gemeentelijke sportpenning.