Lambieck Knoup zoekt ‘stomste streken’ uit regio Weert

Op zondag 19 maart 2023 wordt door de Lambieck Knoup Weert voor de 42e keer de Lambieck uitgereikt. Dit zal plaatsvinden tijdens de Lambieckmatinee bij de SooS op de Markt.

Zoals ieder jaar, zullen ook dit jaar tijdens deze middag weer de gouden, zilveren en bronzen Lambieck uitgereikt worden aan de drie ‘stomste streken’ van de regio Weert. Hiervoor is de Lambieck Knoup op zoek naar ludieke voorvallen.

Het gaat om situaties die serieus begonnen zijn, maar een ludiek einde kenden en waar geen opzet in het spel was. En, het moet wel in 2022 gebeurd zijn. Heb je zo’n verhaal gehoord, of heb je zelf een ludieke situatie meegemaakt? Schrijf het op en stuur het in naar de Lambieck Knoup. Dit kan per e-mail naar: [email protected]

De verhalen dienen schriftelijk ingediend te worden, met duidelijke vermelding van naam en adres van de betrokkene, alsmede van de indiener van de nominatie. Insturen kan tot en met vrijdag 9 december 2022.

Natuurlijk ben je op 19 maart meer dan welkom op de Lambieckmatinee om te zien wie er met de Gouden Lambieck vandoor gaat.