‘Dju… waat sjoeën!’ gepresenteerd in Stramproy

Algemeen Stramproy Reageer 1 min. leestijd
Foto: Drukkerij DSW Stramproy

In het bijzijn van behoorlijk wat belangstellenden is afgelopen zaterdag in de Roojer Bieb het boek ‘’Dju… waat sjoeën!’ officieel gepresenteerd. Dat gebeurde door het aanbieden van de twee eerste exemplaren aan Mia Steijvers en Jules Henkens. Zij sieren ook de voorpagina van het boek.

Het luxe uitgevoerde boek herbergt in totaal 365 verhalen. Deze zijn gedurende 50 tot 60 jaar door oud-journalist/redacteur Leo Janissen opgetekend, nadat hij ze gehoord had van mensen uit Stramproy en omstreken, inclusief de Belgische grensstreek. Naast de nodige humor geven deze verhalen talloze aanwijzingen over hoe men vroeger in Stramproy en omgeving leefde en het leven beleefde.

‘’Dju… waat sjoeën!’ is vanaf heden voor de prijs van € 24,95 te koop bij de Stramproyer boekhandel Benelux. Wellicht een mooie aanrader als cadeau voor de komende feestdagen! Alle opbrengst gaat naar Limburgs kankeronderzoek (via ’t Kankeronderzoekfonds Limburg).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie