Lezing over toegepast lezen bij Oogcafé Weert

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag 10 november wordt in het Oogcafé Weert een lezing georganiseerd over toegepast lezen. De lezing, die gegeven wordt door Agnes Pater van cbb.nl, is gericht op iedereen die wegens verminderd gezichtsvermogen op een andere manier moet gaan lezen.

Hier zijn gelukkig allerlei oplossingen voor, waarover Agnes Pater uitgebreid zal vertellen. De lezing is interessant voor zowel mensen die al bekend zijn met toegepast lezen als zij die er nog nooit van gehoord hebben.

Het Oogcafé is geopend op 14.00 tot 17.00 uur, in Buurthuis Fatima (Nieuwstraat 11). De lezing vindt plaats om 15.00 uur. Zoals altijd is de entree gratis en wordt het eerste drankje aangeboden door Oogvereniging Limburg – de rest is voor eigen rekening.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie