Drie auto’s botsen op Roermondseweg bij Swartbroek

Op de Roermondseweg (N280) ter hoogte van Swartbroek heeft vrijdag rond 16.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

In de rijrichting van Weert naar Kelpen-Oler waren drie personenauto betrokken geraakt bij een kop-staart botsing. De achterste auto was zo hard tegen z’n voorganger gebotst dat er nog een derde auto betrokken raakte bij de botsing.

Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Voorbijgangers, waaronder een verkeersregelaar, stopten op hulp te bieden. In een auto waren de airbags geactiveerd. Er werd geadviseerd om een ambulance op te roepen, maar de betrokken personen gaven aan geen letsel te hebben.

De auto’s werden in de berm geparkeerd zodat het verkeer geen hinder ondervond van het ongeval. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval en er werd een een berger opgeroepen om tenminste een auto af te slepen.