Fien en Teun vieren Sinterklaasfeest in het Munttheater

Plaats een reactie
Foto door Wim Lanser

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar tijdens de voorstelling Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest op woensdagmiddag 23 november in het Munttheater. Fien en Teun zijn bekend van hun eigen ‘Avonturenboerderij Molenwaard’ en de succesvolle bioscoopfilm ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’.

Het Sinterklaasfeest

In dit avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen schoenen met echte nepcadeaus en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef samen met Fien en Teun dit gezellige, vrolijke Sinterklaasavontuur!

Boerderij Experience

Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun, Sinterklaas en Inpakpiet na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. 

Kaarten voor de voorstelling van Fien en Teun op woensdagmiddag 23 november om 14:00 of 16:00 uur zijn te koop via www.munttheater.nl/fienenteun.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie