Fietser ten val na aanrijding met pakketbus op Aldenghoor

De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag omstreeks 15.30 uur gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Aldenghoor in de wijk Boshoven.

Ter plaatse was een fietser ten val gekomen nadat hij met een bestelbus, die zaterdagmiddag pakketjes in de wijk Boshoven aan het verspreiden was, in botsing was geraakt. De pakketbus wilde zeer waarschijnlijk omkeren op de Aldenghoor, waardoor hij achteruit de Hillenraad in wilde rijden.

Buurtbewoners boden direct eerste hulp aan de fietser en waarschuwden de hulpdiensten en de familie van de fietser. De fietser raakte door de aanrijding gewond aan zijn hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere controles. De bestuurder van de pakketbus kwam met de schrik vrij.

Een agent van het Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) kwam ter plaatse om onderzoek te doen en verslag op te maken van het ongeval. Het verkeer kon tijdens het onderzoek vanuit de Burcht de Aldenghoor niet inrijden en moest tijdelijk omrijden.