Gemengde gevoelens over sluiting Albert Heijn aan de Dries

11 reacties

Zaterdag 5 november om 14.00 uur sluiten de deuren van de Albert Heijn aan de Dries definitief. Een gemis voor de wijk, aldus buurtbewoners.

“Het was zo’ n winkel waar je voor de last-minute boodschappen zo goed terechtkon. Dus ja, ik vind het wel jammer. Ik kwam hier wel graag”, vertelt een van de vaste klanten van de supermarkt achter het station. “Ik vind het heel erg. Het is voor mij mijn thuiswinkeltje. We kunnen wel naar de stad natuurlijk, maar het was hier gewoon makkelijk en er was heel leuk personeel”, aldus een buurtbewoner die naar een locatie verderop langer onderweg is.

Albert Heijn verwijst haar klanten immers naar de vier andere filialen die Weert rijk is: Albert Heijn Heerschap Moesel, Leuken, Boshoven en vanaf maandag 7 november ook Muntpassage.

Sommige klanten hopen dat er zich een nieuwe winkel in het pand aan de Dries gaat vestigen, zeker gezien de leegstand in de wijk. Andere klanten zijn positiever gestemd: “Er zijn er nog genoeg, hè. We hoeven geen honger te lijden, gelukkig!”

Bekijk een video: https://youtu.be/2QAVus1NsAc

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
11 reacties