Gratis hulp bij het kiezen van een passende zorgverzekering

Plaats een reactie

Welke zorg heb ik volgend jaar nodig? En wat is er dan wel of niet verzekerd? Het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent dat je kunt nadenken over een paar financiële zaken, zoals het kiezen van een zorgverzekering voor het komende jaar. Maar weet jij al welke zorgverzekering goed bij je past? Om hulp te krijgen bij het overstappen naar een passende zorgverzekering, biedt Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg je in samenwerking met De VoorzieningenWijzer en Gemeente Weert een gratis adviesgesprek aan.

Het kiezen van een passende zorgverzekering kan een lastige klus zijn. Je moet namelijk nu al een inschatting maken van jouw zorg voor het komende jaar, en bovendien wil je geen onnodige kosten maken. Daarbij wil je wel zeker weten wat wel of niet verzekerd is. Met veel verschillende zorgaanbieders en zorgverzekeringspakketten kan er veel op je af komen. Toch is het belangrijk om goed te kijken naar je verzekering en hier op tijd mee te beginnen. Zo weet je wat jou financieel te wachten staat en kun je straks zonder zorgen het nieuwe jaar in.

Gratis adviesgesprek

Via De VoorzieningenWijzer kun je in een persoonlijk gesprek met een adviseur kijken welke zorgverzekering het beste bij jou past. En dat is niet het enige: naast een zorgverzekering kunnen ook andere financiële onderwerpen besproken worden. Bijvoorbeeld of je recht hebt op toeslagen of gemeentelijke regelingen. Blijkt dat je ergens recht op hebt, of dat je beter kunt overstappen? Dan kun je dit, indien gewenst, direct met de adviseur regelen.

Besparen

Door samen met een adviseur te kijken naar je zorgverzekering en andere regelingen waar je recht op hebt, kun je veel geld besparen. Gemiddeld wordt er tot wel € 500,- per jaar bespaard per persoon.

Voor wie?

De VoorzieningenWijzer is er voor huishoudens in de gemeente Weert met een inkomen tot modaal (+/- 36.000 euro bruto per jaar). Behoor jij tot deze groep en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een passende zorgverzekering of bij andere financiële zaken? Kom dan langs tijdens één van de inloopspreekuren. Je krijgt niet alleen antwoord op jouw vragen, maar wordt indien nodig ook ondersteund bij het overstappen.

  • Dinsdag 22 november 09.00 – 11.00 (AMW-ML, Vogelsbleek 10, Weert)
  • Donderdag 1 december 09.00 – 11.00 (AMW-ML, Vogelsbleek 10, Weert)
  • Dinsdag 6 december 09.00 – 11.00 (Buurtwinkel Wonen Limburg, Wilhelminasingel 175a, Weert)

Uiteraard kun je ook een afspraak maken. Dit kan telefonisch via 088-6560692, per email via [email protected] of online via www.datgeldtvoormij.nl/weert.

Meer informatie over De VoorzieningenWijzer vind je op www.datgeldtvoormij.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie