Intocht Sinterklaas Nederweert

Nederweert – Het Sint Nicolaas Comité Nederweert en Budschop organiseert op zondag 13 november a.s. de traditionele intocht in Nederweert. Dit jaar zal de Sint, vergezeld door een grote groep pieten en begeleid door bootjes van de Waterscouting, om 14.00 uur aankomen per stoomboot. Alle kinderen van Nederweert en hun ouders kunnen hem komen verwelkomen op brug 15 en de kade van Steer. Hier zal hij officieel welkom worden geheten door burgemeester Op de Laak.

Nadat de Sint voet aan wal heeft gezet zal hij onder begeleiding van de muzikale klanken van Harmonie Sint Joseph verder gaan door de Brugstraat en de Kerkstraat naar Gemeenschapshuis De Pinnenhof.

In zaal De Pinnenhof is aansluitend aan de intocht een Sinterklaasmiddag voor jong en oud! Met oa:

Optredens DéDé Dance Nederweert

De jongste groepen van DéDé Dance Nederweert hebben weken geoefend en voeren een spetterend dansoptreden op voor de Sint en het aanwezige publiek.

Pietendisco

Sinterklaas heeft dit jaar een DJ Piet meegenomen. Hij draait de leukste sinterklaas hits en alle aanwezige kinderen kunnen hun mooiste dance moves laten zien aan de Sint op het podium. Ook de andere Pieten doen graag een dansje mee!

Het tijdschema ziet er als volgt uit:

  • 14.30 uur; Zaal open
  • 15.00 uur – 15.15 uur; Live ontknoping van het Sinterklaasjournaal
  • 15.15 uur – 15.45 uur; Mogelijkheid om de Sint een handje te geven
  • 15.45 uur – 16.00 uur; Pieten disco
  • 16.00 uur – 16.30 uur; Optredens DéDé Dance
  • 16.30 uur –  17.00 uur; Pieten disco
  • 17.00 uur; Einde programma

Sinterklaasjournaal

Op woensdag 9 november, donderdag 10 november en vrijdag 11 november zal er iedere dag om 18.00 uur op Youtube weer een lokaal Sinterklaasjournaal te zien zijn.
De live ontknoping daarvan vindt plaats zondagmiddag in zaal de Pinnenhof.