Kijkers kunnen Weerter dansers naar finale Dancing Peel & Maas stemmen

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen vrijdag was de eerste show van Dancing Peel en Maas te zien. Hierin mocht de eerste danser van Judith’s Dance Point, Sem, al zijn Engelse wals dansen. De tweede aflevering was zaterdagavond op tv. Hierin mochten ook Judith, Charlotte en Inge hun kunsten op de dansvloer vertonen.

Gemist

Heb je de aflevering(en) gemist, dan kun je ze terugkijken via de website of app van Omroep P&M. Dat geldt ook voor de Dancing Peel & Maas Backstage Show, waarin precies te zien is hoe iedereen zich klaarmaakt voor de opnames, en wie er allemaal is komen kijken: familieleden, oud-juryleden en de winnaars van vorig jaar!

Publieksstemmen

Maar nu hebben de dansers jouw hulp nodig! Als kijker kun jij ook stemmen op jouw favoriete koppel. Inge en Ricardo hebben al een ticket voor de finale bemachtigd, maar Judith, Charlotte en Sem kunnen je stem nog goed gebruiken. Stemmen kan tot woensdag 9 november via deze link.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie