Getuigen gezocht na overval met mes op tankstation in Haelen

112 Leudal Reageer 2 min. leestijd

Haelen – Op dinsdagavond rond de klok van 19:45 uur ontving de meldkamer van de politie een melding van een overval op een tankstation aan de Burgemeester Aquariusstraat in Haelen. De overvaller heeft een medewerker van het tankstation daarbij bedreigd met een mes. De overvaller is met een buit weggerend in de richting van de Burgemeester Hoebersstraat.

Signalement overvaller

De overvaller is vanuit de richting van de Burgemeester Hoebersstraat het tankstation binnengelopen. Opvallend daarbij is dat hij de medewerker van het tankstation in het Engels toesprak. Daarbij dreigde hij met een mes. De overvaller was in het donker gekleed en had een pet op, met daarover een capuchon. Zijn mond en neus was eveneens bedekt. Na de overval is de verdachte met een buit in de richting van de Burgemeester Hoebersstraat weggerend.

Buurtonderzoek

De politie heeft diezelfde avond nog een buurtonderzoek gedaan. Maar de politie is nog op zoek naar aanvullende informatie en camerabeelden in en rond de omgeving van de Burgemeester Hoebersstraat. Om zo meer informatie over de verdachte te krijgen.

Heeft u die avond iets gezien? Of beschikt u over camerabeelden waarop de verdachte te zien is? Deel dit met de politie.

Dat kan via 0900-8844, anoniem via 0800-6070 of via www.politie.nl/upload

Bekijk een video: https://youtu.be/noNw3UdeWgQ

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie