Paul Jacobs Fashion wordt Only for Men

Algemeen Weert Winkelen 4 reacties 2 min. leestijd

Al ruim 30 jaar is Paul Jacobs Fashion actief in Weert. De afgelopen twee jaar werd de mannenmodewinkel, wegens de ongeneeslijke ziekte van eigenaar Paul Jacobs, gerund door dochter Femke en schoonzoon Bas. Voor op de lange termijn werd er echter gezocht naar een passende overnamepartner. Deze is gevonden in Only for Men.

Only for Men heeft 18 winkels in onder andere Veldhoven en Beek. De focus ligt vooral op het behoud van service en aanbod voor de vaste klant. Only for Men is hierin de perfecte match, aangezien de aanpak en het merkenpakket van beide familiebedrijven vergelijkbaar zijn.

Vernieuwde winkel gaat open op 17 november

De vernieuwde winkel aan de Langstraat opent op donderdag 17 november. In eerste instantie met een opheffingsuitverkoop, en daarna met de nieuwe collectie. Van trouwcollectie tot maatpak en van sneakers tot jeans. Op 15 en 16 november worden vaste klanten uitgenodigd voor een speciale VIP-uitverkoop.

“Namens het gehele team onze dank aan onze fijne klanten voor het vertrouwen en de gezellige sfeer. We weten zeker dat de modische Weertenaar wederom gaat slagen in de Langstraat. Dank aan Piet en Arthur Feenstra voor de prettige afwikkeling en succes aan team Only for Men”, aldus Paul en Karin Jacobs.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
4 reacties