Rogstaekers tellen af naar de uitroeping van de nieuwe Vorst

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

Aanstaande zaterdag is het na een jaar wachten dan eindelijk zover: de nieuwe Vorst van de Rogstaekers wordt bekend gemaakt.

Afgelopen jaar hebben de Rogstaekers een reeks van 5 uitzendingen Rogtillevies gemaakt, in aanloop naar de uitroeping van de 6e Vorst. De eerste 4 afleveringen zijn inmiddels uitgezonden, maar de 5e en laatste aflevering nog niet. Door de aanhoudende coronamaatregelen werd de uitroeping uitgesteld en is er ook gewacht met het plaatsen van de laatste aflevering.

Vanavond kan dan eindelijk de 5e en laatste aflevering in première gaan. Deze is vanaf 19.30 uur te bekijken via dit artikel op WdG, via WeertFM en uiteraard ook via www.vvderogstaekers.nl.

Uitroeping 6e Vorst van de Rogstaekers

Op de Biest bij kasteel Nijenborgh, waar inmiddels al een flink podium gebouwd is, zal aanstaande zaterdag 12 november vanaf 19.00 uur tijdens een spectaculaire show vol muziek en dans de nieuwe Vorst van de Rogstaekers bekend worden gemaakt. De toegang tot dit evenement is gratis.

Aansluitend is er de ‘aovendj’ vanne nowwe Vorst in de Poort van Limburg. Vanaf 20.30 uur zijn de deuren open en komen diverse artiesten, waaronder Mark Gruijthuijsen, Stefan Wolter, Paul en Leo, de Geliëndje en Erwin het publiek vermaken. Bij de Poort van Limburg is de entree eveneens gratis. Publiek mag uiteraard verkleed komen.

Laatste uitzending Rogtillevies

Onder andere oud-Vorst Jan en opper-Rogstaeker burgemeester Vlecken zijn te zien in de laatste aflevering van Rogtillevies die op woensdag 9 november in première gaat. Zou daarin ook al een antwoord komen op de vraag ‘weem wurtj ut’?

Bekijk de video die vanaf 19.30 uur te bekijken is: https://youtu.be/a16MdfRNN0c

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie