Toon Hermans Huis Weert start nieuwe groep creatieve expressie

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto Toon Hermans Huis

Bij het Toon Hermans Huis Weert e.o., het inloophuis voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd en zijn of haar naasten, start vanaf dinsdag 15 november een nieuwe wekelijkse groep creatieve expressie. Er is al vele jaren op de vrijdagochtenden een activiteit creatieve expressie in het Toon Hermans Huis Weert e.o. Vanwege de grote behoefte en interesse aan deze vorm van creatief bezig zijn, is het huis verheugd een nieuwe groep te kunnen starten.

De groep wordt begeleid door vaktherapeut Valery Becker. De bijeenkomsten zijn iedere dinsdag van 9.30 tot 12.30 uur in het Toon Hermans Huis Weert, Graaf Jacobstraat 1 in Weert.

Creatieve expressie

Tijdens de creatieve expressie ga je in groepsverband individueel aan de slag. Dit  onder begeleiding van de hbo-opgeleide beeldend therapeut en docente Valery Becker uit Wijnandsrade. Zij ondersteunt, helpt en stuurt bij waar nodig. Er kan een breed scala aan materialen worden gebruikt, zoals klei, verf, papier, stof, karton, steen etc.

Je werkt aan thema’s en doelen die voor jou belangrijk zijn. Hierbij kun je denken aan acceptatie, zelfvertrouwen, rouwverwerking en ontspanning. Het werken binnen een groep geeft je onder andere de mogelijkheid om te delen, samen te werken, te sparren, van elkaar te leren en samen plezier te beleven. Iedere deelnemer gaat aan de slag vanuit zijn of haar eigen behoeften en mogelijkheden.

Je hoeft niet handig of vaardig te zijn om iets te halen uit creatieve expressie. Voel je vrij om jezelf te zijn en kijk wat het jou brengt.

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan deze nieuwe activiteit van het Toon Hermans Huis Weert e.o., meld je dan aan via [email protected] of telefonisch: 0495- 541 444.

Er is een kleine bijdrage verschuldigd van € 7,50 p.p..

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie