Uitroeping Rogstaekers Vorst Jasper Heesakkers in beeld

Zaterdagavond is bij het kasteel op de Biest tijdens een muzikale show Jasper Heesakkers als de nieuwe Rogstaekers Vorst uitgeroepen.

Het programma startte om 19.11 uur. Stadsgilde St. Catharina 1480 begeleidde de Rogstaekers het podium op waarna burgemeester Raymond Vlecken het vastelaovendj vuur ontstak om het vastelaovendj seizoen officieel te openen.

De avond werd muzikaal opgeluisterd door de Streetsingers o.l.v. Noël Seerden en de Rogstaekers Big Band o.l.v. Björn Wiermans. Het spektakel werd aangevuld met optredens van onder anderen Sanne Heuijerjans, Phil Aspers, Rick Weegels, Leon Tobben, Noël Seerden, Marcel Moonen. De presentatie was in handen van Monique van den Brandt.

Aansluitend aan de installatie van de nieuwe Vorst op de Biest werd in de Poort van Limburg het feest voortgezet tijdens de ‘Avond van de nieuwe Vorst’.

Bekijk een video van de ontknoping https://youtu.be/sIKkPYVEhUU


Een foto bijdrage van o.a. Carlo van Hout