Gespot: Weert wordt wakker

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Niet heel veel Weertenaren begeven zich al voor zonsopgang buiten de deur, maar dat het de moeite waard is blijkt wel uit de prachtige plaatjes die op dit tijdstip geschoten worden. Beelden zeggen in dit geval veel meer dan woorden, kijk zelf maar!

Heb jij mooie of bijzondere plaatjes uit Weert en omstreken? Van deze, maar ook andere memorabele momenten? Deel ze met de redactie via het contactformulier, via de app of per mail via [email protected].

Gespot-reeks

De ingestuurde foto’s worden geplaatst op het Instagram-kanaal van WdG onder de noemer ‘Gespot’. Via dit social media kanaal (instagram.com/weertdegekste) komen vaker mooie natuur- en weerfoto’s uit de omgeving voorbij.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie