Kapel Um Te Bäöke presenteert nieuwe tenue bij de Brouwschuur in Weert

Zaterdagmiddag presenteerde Kapel Um Te Bäöke haar nieuwe tenue bij de Brouwschuur van de Weerter Stadsbrouwerij. Gedurende de middag werd er geproost op de nieuwe kleding en officieel het nieuwe seizoen 2022-2023 geopend.

Kapel Um te Bäöke is opgericht op 11-11-1993 door een aantal enthousiastelingen uit Weert. Langzamerhand is het clubje steeds groter geworden en trekt de kapel regelmatig met zo’n 13 leden door de straten of zijn ze te vinden in de Weerter kroegen en feestlocaties. Het Weerter dialect staat bij de kapel centraal en tijdens het Vastelaovendj seizoen staat de agenda dan ook goed vol met optredens.

Gezelligheid staat altijd voorop, maar een muzikale uitdaging gaan zeker niet uit de weg. Als er iets te feesten is, dan is Kapel Um te Bäöke er graag bij om het feest nog meer compleet te maken.

Meer informatie over Kapel Um te Bäöke is te vinden via hun eigen Facebookpagina en website.