Vrachtwagens botsen op A2 bij Budel

Budel – Op de snelweg A2 ter hoogte van Budel heeft donderdag een ongeval plaatsgevonden waarbij twee vrachtwagens betrokken raakten.

Het ongeval gebeurde rond de klok van 9.00 uur in de rijrichting van Weert naar Eindhoven. Twee vrachtwagens reden achter elkaar toen er moest worden geremd voor een file die was ontstaan bij Maarheeze. De achterste vrachtwagen kon niet meer op tijd remmen en botste tegen zijn voorganger.

De chauffeurs van beide vrachtwagens kwamen met de schrik vrij. Door de klap was de cabine van de achterste vrachtwagen verschoven. Tevens lekte de vrachtwagen een vloeistof die op de snelweg terechtkwam.

Er werd een rijbaan afgesloten voor het verkeer. Zowel een berger als een aannemer om het wegdek te reinigen zijn onderweg. Door het ongeval is er een file ontstaan tot aan Nederweert.