Dierenambulance Midden Limburg organiseert ‘Kerst Event’

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Dierenambulance Midden Limburg in Weert organiseert dit jaar weer een ‘Kerst Event’. Dit jaar de grootste editie ooit, met meer dan 15 kramen.

Tijdens dit evenement staan er marktkramen met nieuwe en zelfgemaakte items opgesteld. Ook zijn er tweedehands items te vinden. Voor iedereen is er wat wils. Misschien voor jezelf of als cadeau.

Dit jaar staat er voor de kinderen ook een kerstspellen-circuit opgesteld. Dit circuit bestaat uit meer dan 10 spellen. Aan het einde van het circuit krijgt elke deelnemer een leuke prijs mee naar huis. Dus kom ook langs om sneeuwballen te gooien naar Olaf, gewei werpen, zuurstok vangen, rendier prikje en meer.

Daarnaast biedt het evenement een food-kraam met warme wafels, chocolademelk met slagroom, erwtensoep en ander lekkers. En altijd al een leuke kerstfoto van jouw hond willen hebben? Kom dan naar de photobooth en laat een mooie foto maken.

Het evenement vindt plaats bij de Dierenambulance Midden Limburg op 10 en 11 december 2022. Beide dagen tussen 11.00 en 16.00 uur. Je vindt ze aan de Graafschap Hornelaan 201 in Weert (nabij de Milieustraat).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie