Anne-Fleur en Guusje helpen Carien met Voedselbankactie

Voor het achtste jaar kwam Carien Moonen in actie voor de Voedselbank in Weert. Dit jaar kreeg ze hulp van Anne-Fleur en Guusje. En die helpende handjes leverden wat extra’s op voor de Voedselbank.

Elk jaar loopt Carien tijdens de periode voor kerst warm voor de Voedselbank. Ze gaat bij buurtbewoners langs om houdbare producten in te zamelen voor de mensen die het financieel zwaar hebben. Zeker tijdens de kerstperiode kunnen ze wel een warm gebaar gebruiken.

Dit jaar liepen Anne-Fleur en Guusje mee om Carien te helpen. Ze gingen de deuren langs om extra producten in te zamelen. Tevens kregen ze iets extra’s van snoepfabriek Crest Suikerwerken uit Weert. Deze fabriek overhandigde maar liefst 200 chocolade lolly’s. In totaal haalden de dames maar liefst 1300 producten op, een record!

Voorzitster Ria Zincken van de Voedselbank Weert stond gisteren klaar om de goederen in ontvangst te nemen. Met een door RentaRolla beschikbaar gesteld busje brachten de dames hun ingezamelde goederen naar de Voedselbank Weert.

Wil jij ook nog geven aan de Voedselbank? Dat kan komende zaterdag (17 december) ook nog tijdens de jaarlijkse Voedselbankactie bij de supermarkten.

Bekijk een video: https://youtu.be/FYbRsWps7pc