Gemeente en brandweer geven tips om je woning veilig te verwarmen

Algemeen Uitgelicht Weert 4 reacties 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (HayDmitriy)

De temperaturen dalen terwijl de energieprijzen ongekend hoog zijn. Dat zorgt voor veel creativiteit bij inwoners voor het verwarmen van hun woningen. Helaas leveren veel van deze creatieve ideeën onveilige situaties op. Wat is dan wel een goede en effectieve manier om je woning warm te krijgen? Daarvoor organiseert de gemeente Weert samen met Brandweer Limburg- Noord op maandag 19 december een tweetal informatiebijeenkomsten.

Informatiebijeenkomsten

Tijdens deze informatiebijeenkomsten worden geïnteresseerden op de hoogte gebracht van gevaren die kunnen ontstaan bij het verwarmen van de woning. Ook worden er tips gegeven over hoe het wél kan. Geïnteresseerden kunnen kiezen uit één van de twee bijeenkomsten die beide plaatsvinden op maandag 19 december:

  • De eerste bijeenkomst vindt plaats van 16.30 – 18.00 uur.
  • De tweede bijeenkomst vindt plaats van 19.00 – 20.30 uur.

De locatie is in beide gevallen de kazerne van Brandweer Weert aan De Savornin Lohmanstraat 8 in Weert.

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 15 december aanmelden door een e-mail te sturen naar Mart van Heerebeek via [email protected]. Geef in deze e-mail duidelijk aan voor welke van de twee informatiebijeenkomsten je je wilt aanmelden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties