De beste Albert Heijn van Nederland ligt in Heythuysen

Heythuysen – Albert Heijn Heerschap Heythuysen is door Albert Heijn uitgeroepen tot Beste Albert Heijn supermarkt van Nederland. Hiermee heeft de winkel van Stan Heerschap 1.100 winkels achter zich gelaten in de strijd om beste supermarkt te worden. 

De juryleden waren het eens dat de winkel in Heythuysen er op alle bezoekmomenten perfect uit zag. Ook werden medewerkers geprezen om hun manier van omgaan met de klanten en de lokale betrokkenheid met Heerschap Verbindt!. Albert Heijn Heerschap Heythuysen slaagt erin om de missie van Albert Heijn ‘Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.’ uit te dragen in de winkel en het gemak voor de klant voorop te stellen. 

Stan Heerschap is ongelooflijk trots op het team in Heythuysen: “We zijn pas 33 weken geopend als Albert Heijn en dat het team nu al zo’n prestatie heeft neergezet is ongekend. Ronde na ronde gingen ze door in de wedstrijd, vanuit de overtuiging om lokaal de beste te willen te zijn.” 

Vandaag werd het team van Albert Heijn Heerschap Heythuysen in de winkel verrast met een bezoek van Sonja Boelhouwer (Directeur Winkels & Franchise Albert Heijn) en Jasmijn Veer (Winkel Support Albert Heijn en tevens jurylid). 

“Die twee weken na het finalebezoek van de jury waren ontzettend spannend. Ik heb er bijna niet van geslapen! Vanochtend werd er ineens een blauwe loper uitgelegd en vervolgens werden we verrast door de directie van Albert Heijn. We hebben gewoon gewonnen. Ik kan het nog steeds niet geloven en ik ben enorm trots op ons hele team dat we de Beste Albert Heijn winkel van Nederland geworden zijn!” aldus een blije Joost Veldhuis, Manager Service. 

Feest voor medewerkers en klanten

In Heythuysen wordt er met een stuk vlaai van Bakkerij Heerschap uitbundig gevierd dat zij zich Beste Albert Heijn Heerschap van Nederland mogen noemen. Daarnaast profiteren ook klanten van deze winst. Voor klanten heeft Albert Heijn Heerschap binnenkort leuke acties in petto om samen met de hele regio dit feestje te vieren. 

Winkelwedstrijd 

Ieder jaar organiseert Albert Heijn een landelijke winkelwedstrijd. Er zijn voorrondes waarin objectief resultaten gemeten worden. Vervolgens juryrondes, waarbij een jury de winkels beoordeelt op tal van punten zoals kwaliteit van alle afdelingen, netheid en hygiëne, klantvriendelijkheid en het gemakt voor de klant. Daarnaast kregen de winkels de finalisten dit jaar de kans om een korte pitch te houden voor de jury om hen te laten zien wat zij dagelijks doen om de beste te zijn. 

Bekijk een video via: https://youtu.be/03gYdwZ_07U