Drie mannen bewusteloos aangetroffen op toilet

Update – De hulpdiensten werden maandag rond 21.50 uur gealarmeerd vanwege een medische noodsituatie op de Maaspoort in Weert.

Op het toilet van een horecazaak waren drie mannen in bewusteloze toestand aangetroffen. De mannen waren eerder die avond al iets komen drinken waarna ze vertrokken. Een uur later kwamen ze terug en gingen ze naar het toilet. Toen men zich afvroeg waar de mannen waren gebleven bleken ze in knock-out in het toilet te liggen. De politie moest een deur van het toilet forceren om hulp te kunnen verlenen.

Toen de mannen bij kennis kwamen bleef de communicatie lastig omdat ze Spaans spraken.

Grote inzet

Uiteindelijk kwamen twee politie-eenheden, drie ambulances, een Rapid Responder en een OvD-G ter plaatse om de mannen te helpen. Een man werd op brancard naar buiten gebracht, de andere twee hadden een helpende hand nodig. Een van de mannen gedroeg zich ook nog vervelend tegenover het ambulancepersoneel.

Naar het ziekenhuis

De drie mannen zijn voor verdere behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. Het vermoeden is dat de heren elders in de regio iets hebben genuttigd dat heeft gezorgd voor een giftige cocktail in hun lichaam.

Update: Er stond eerder vermeld dat er een traumahelikopter was opgeroepen, maar dat is niet het geval geweest. Misschien heb je wel een helikopter gehoord, maar dat was vanwege een militaire oefening in de omgeving van de Geuzendijk.

Bekijk een video: https://youtu.be/FzshH0UHJo4