Flinke schade na botsing bij wegversmalling in Thorn

Thorn – De hulpdiensten zijn dinsdag rond 12.10 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval in Thorn.

Op de Ittervoorterweg had een ongeval plaatsgevonden waarbij twee personenauto’s betrokken waren. De bestuurster van de betrokken Kia dacht nog een wegversmalling te kunnen passeren, maar botste vervolgens tegen een Mercedes die vanuit de andere kant kwam aanrijden.

De bestuurder van de Mercedes probeerde nog uit te wijken, maar kwam vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Er was wel een ambulance opgeroepen, maar de inzet bleek niet nodig te zijn.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval en riep een berger op om de beschadigde voertuigen af te slepen.

Omdat de beschadigde voertuigen de weg blokkeerden werd besloten om de Ittervoorterweg tussen de Sleestraat en de kruising met de N273 bij Ittervoort af te sluiten.